Slideshow maj 2015

I uge 27 og 32 er vi hjemme i egen SFO i Gl. Hus

• Bo Helmer Andersen den 12-06-2015

Vedr. Skolelederstillingen på Lynge Skole

Forvaltningen har modtaget flere henvendelser fra forældre, der spørger til varigheden af konstitueringen af skolelederstillingen på Lynge Skole.

Forvaltningen forventer, at konstitueringen varer 2015 ud. Det skyldes, at der i løbet af efteråret skal ansættes både en direktør med ansvar for Børne- og Skoleområdet og en Børn-Skolechef. Begge stillinger har haft konstituerede ledere siden primo 2015, hvor også Bo Helmer Andersen blev konstitueret som skoleleder. Byrådet besluttede i den forbindelse, at der først træffes beslutning om de fremtidige og permanente lederstillinger, når den nye kommunaldirektør er tiltrådt fra 1. august 2015.

Allerød Kommune har fuld tillid til, at Bo Helmer Andersen og Jytte Vedel kan varetage ledelsen af Lynge Skole i denne periode, hvor både Skole- og Dagtilbudsafdelingen og Personaleafdelingen har ekstra opmærksomhed på at støtte skolen.

Anette Friedrichs

Personalechef

• Liselotte Bentzen Madsen den 08-04-2015
    Vedlagte opslag er fra Kræftens Bekæmpelse, som arrangerer: "Stafet for Livet" på Skovvang Stadion til august. Læs mere her:

Morgensang

Velkommen til Lynge Skole