Slideshow maj 2015

Katrine Lind den 04-05-2015
    Så er der kommet en app til Forældreintra. Den kan downloades fra hhv. AppStore og Google Play. Det skal være den app, som er gratis, og som udgives af It'slearning.
    Samtidig har Mobilintra fået en opfriskning, og man skal vælge på forsiden, om man er elev, lærer eller forældre, så man dirigeres videre til rette Intra.
    Under indstilinger kan man hakke af, hvilke punkter man vil have vist i sin menu og i hvilken rækkefølge.
  • Liselotte Bentzen Madsen den 08-04-2015
    Vedlagte opslag er fra Kræftens Bekæmpelse, som arrangerer: "Stafet for Livet" på Skovvang Stadion til august. Læs mere her:
    Jytte Vedel den 24-03-2015
    Hermed Allerøds rapport om første år med skolereformen. Rambøll har lavet en lignende rapport for hele landet. De har samme konklusioner og anbefalinger som AKs rapport.

Morgensang

Velkommen til Lynge Skole